تعمیرات موبایل قسمت 1؛ آب خوردگی گوشی

1399/08/18   20:17
توضیحات در مورد تعمیرات موبایل و آموزش تعمیرات موبایل به صورت گام به گام. بنده خودم مدرک فنی حرفه ای تعمیرات موبایل دارم و میخواهم این دانشم را برای دیگران به اشتراک بگذارم و بتوانم خیلی از روش های کاربردی و آسان در تعمیرات موبایل را به مردم آموزش بدهم.
تعمیرات موبایل قسمت 1؛ آب خوردگی گوشی

سلام من میثم اقادوستی هستم تعمیرکار تلفن همراه

در این آموزش چند قسمتی قصد دارم مایحتاج مردم کشور در مورد تعمیرات موبایل را برطرف کنم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

یکی از بیشترین مشکلاتی که طبق نظرسنجی های مردمی انجام شده است آب خوردگی گوشی موبایل می باشد که ما قصد داریم در این قسمت از آموزش در این مورد با هم صحبت کنیم و تمام آموزه های لازم در این باره را به شما انتقال بدهیم .

آب خوردگی گوشی یکی از مشکلاتی است که شاید خیلی از ما یا اطرافیانمان دچار این مشکل شده باشیم. اولین چیزی که در هنگام آب خوردگی گوشی به ذهن می رسد روشن کردن گوشی و مطمعن شدن از سالم بودن آن است که این موضوع کاملا اشتباه هست این کار می تواند بزرگ ترین اشتباه پس از آب خوردن گوشی باشد چرا؟!

به آن دلیل که شما با زدن دکمه پاور گوشی موبایل انتقال جریان و جریان کشی رو به قطعات گوشی فعال می کنید و این کار باعث سوختن قطعات آب خورده گوشی می شود.

استاد ببخشید چه قطعاتی در موبایل به برخورد آب حساس هستند؟

چه سوال بجایی پرسیدید.

قطعاتی همچون:«تاچ و ال سی دی lsd، میکروفون، بلند گو، دکمه هوم، دوربین، حسگر تشخیص روشنایی در بعضی گوشی ها و در اخر حسگر اثر انگشت» این قطعات در گوشی موبایل حساس به آب هستند و همانطور که گفتم با زدن دکمه پاور انرژی از باطری به سمت قطعات برای راه اندازی گوشی موبایل می رود و قطعات حساس به آب و مایعات واکنش نشان داده و باعث خرابی قطعات، سوختن قطعات یا گاهی اوقات باعث سوختن برد گوشی به دلیل اتصالی می شود.

ببخشید استاد پس موقع افتادن گوشی در آب چه باید کرد؟

چند حالت دارد:

1. گوشی مقدار زیادی آب نخورده باشد.

2. گوشی مقدار زیادی آب خورده باشد.


1. هنگام افتادن گوشی در آب، گوشی را به سرعت از آب بردارید. قاب یا حتی در صورت امکان باطری گوشی را دربیاورید. گوشی را با دستمال کاغذی یا یک دستمالی که جذب بالایی داشته باشد تا حد امکان خشک کنید. گوشی را به مدت 3 الی 5 دقیقه با حرارت مناسب با سشوار خشک کنید( مخصوصا قسمت های حساس به آب). سپس گوشی را داخل کاسه برنج بگذارید و در جای تاریک به مدت 24 ساعت قرار بدهید. گوشی را پس از 24 ساعت از برنج در آورده و روشن کنید. اگر شانس با شما یار باشد گوشی روشن شده و مثل روز اول کار می کند. در صورت آب خوردگی جزئی، ولی اگر گوشی را روشن کردید و متوجه شدید که قطعاتی در آن دچار مشکل شده یا سوخته اند یا در بدترین حالت به هیچ وجه گوشی موبایل روشن نمی شود بدانید و آگاه باشید گوشی شما بردش آب خورده و به اصطلاح سولفاته شده است. حال چه باید کرد؟


2. اگر گوشی شما مقدار زیادی آب خورده بود و پس از انجام مرحله 1 به نتیجه ای نرسیدید، پشت گوشی موبایل را باز کنید تمام قطعات حساس به آب را از روی برد جدا کنید برد را با مسواک آغشته به تینر، بشویید تا سولفاته هایی که روی آن مانند نمک قرار گرفته اند به خوبی پاک شوند آنگاه میتوانید قطعات را وصل کرده و گوشی را تست کنید. به شما تبریک میگویم گوشی آب خورده شما تعمیر شد به روش ساده.


تا آموزشی دیگر شما را به خدای بزرگ می سپارم.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article



 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
دلار: 68,338تومانبیت کوین: 88,046 دلار
683380
fa