5 تصور اشتباه رایج در مورد رایانه

نویسنده: مرتضی رضائی
1398/09/05   11:13
دهه ها از زمان معرفی اولین کامپیوتر خانگی گذشته است اما این دستگاه هنوز هم برای بعضی دارای رمز و راز است. ما قصد داریم تصورات غلط رایج رایانه ای را اصلاح کنیم و به مردم کمک کنیم تا تصمیم های درستی در استفاده از رایانه بگیرند.
5 تصور اشتباه رایج در مورد رایانه

1. هنگامی که یک کامپیوتر کند است این مشکل از CPU است.

زمانی که یک کامپیوتر کند شود به راحتی می توان همه سرزنش ها را به CPU وارد کرد. در حقیقت دلیلی وجود دارد که کامپیوتر شما کند است و CPU لزوما یکی از آن ها نیست. یکی از دلایل می تواند این باشد که کامپیوتر حافظه ناکافی یا حافظه با کیفیت پایین و کند دارد. همچنین به دلیل یک نرم افزار کددار ضعیف است که به طور مداوم مقدار زیادی از منابع حافظه و سیستم را به خود اختصاص می دهد. راهنمایی: رایانه خود را از نظر ویروس اسکن کرده و هرگونه تهدید را قبل از سرزنش CPU از بین ببرید و نرم افزارهایی که مقدار زیادی از حافظه سیستم را به خود اختصاص داده اند را بررسی کنید. در آخر از یک کارشناس کمک بگیرید.


2. ویندوز من از کار افتاده است!

ایده ی رایج در بین افرادی که مایکروسافت را دوست ندارند این است که ویندوز اغلب از کار می افتد. وقتی از رایانه استفاده می کنید، انتظار دارید آن چه را به او گفته اید انجام دهد ، پس از مدتی ممکن است این اتفاق نیفتد و ناگهان با صفحه آبی مرگ مواجه شوید. این صفحه آبی وحشتناک اغلب در مورد مشکل به شما چیزهای زیادی می گوید و در عین حال فرض می کند که شما آن اطلاعات و راهنمایی ها را متوجه شده و درک و اجرا می کنید. این مشکل به وجود آمده به دلیل اشکال در برنامه نویسی اصلی ویندوز مایکروسافت است، اما به این معنی نیست که ویندوز شما از کار افتاده است. غالبا صفحات آبی ناشی از خطاهای حافظه هستند و نه خطاهای سیستم عامل. برای متوقف کردن این نوع مشکلات، درایورهای خود را به روز نگه دارید و حافظه ی رایانه ی خود را به صورت دوره ای چک کنید.


3. هر پردازنده گیگاهرتز بیشتر، سریع تر است.

این کاملا اشتباه است. این مساله از وسواس اعداد ناشی می شود و باعث می شود که افراد معتقد باشند که تعداد بالاتر در مشخصات یک پردازنده به این معنی است که آن پردازنده بهتر است. پردازنده Core2 Duo به طور کلی کندتر از پردازنده Core i3 با مقدار سرعت یکسان از نظر GHz است. این مسئله به دلیل نوع طراحی پردازنده هاست.


4. اصطلاحات مگابایت و مگابیت یکسان هستند.

این تصور رایج کاربران تازه کار است و واقعا نمی دانند که هرکدام از این اصطلاحات چه معنایی دارند.


بیت bit کوچک ترین واحد حافظه است که فقط دو مقدار 0 و 1 را می توان درآن ذخیره کرد. هر بایت Byte برابر 8 بیت است. یعنی اتصال اینترنتی 100 مگابیتی تقسیم بر 8 برابر با 12.5 مگابایت خواهد بود. مگابایت ها اغلب برای اندازه گیری میزان داده های منتقل شده استفاده می شوند. مگابیت ها اغلب برای اندازه گیری سرعت انتقال از طریق شبکه استفاده می شوند.


5. وقتی رایانه من ناگهان خاموش می شود بدون این که دوباره روشن شود، قطعا خراب شده است.

چه اتفاقی می افتد که رایانه شما به طور ناگهانی خاموش می شود؟ برخی از شما فکر می کنید که رایانه کاملا از کار افتاده است. حتی ماهرترین افراد هم به نوعی پریشان می شوند طبیعی است که ناامید شویم اما به احتمال زیاد رایانه خراب نیست، رایانه ها، به خصوص رایانه های رومیزی اغلب خراب نمی شوند بلکه هنگ می کنند(متوقف می شوند) و نیاز به بررسی و تعمیر خواهند داشت. در این زمان کافی است رلکس باشید و بررسی کنید که سیم برق به پریز وصل هست یا نه و یا کابل ها به طور تصادفی از سیستم جدا نشده اند. اگر هنوز هم رایانه روشن نشد احتمالا یکی از اجزای سخت افزار رایانه می تواند خراب باشد وقت آن است که با یک کارشناس تماس بگیرید.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article



 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
671320
fa