جدیدترین تکنولوژی شارژ موبایل و سایر وسایل شارژی

نویسنده: ولی اله
1398/09/04   13:00
پژوهشگران شارژی ساخته اند که با استفاده از حرکات بدن مثل راه رفتن و غیره می تواند موبایل و یا هر وسیله شارژی دیگر را شارژ کند. محققان دانشگاه واندربیلت آمریکا دستگاهی بسیار ظریف طراحی کرده اند که با حرکت انسان یا حرکات محیط الکتریسته تولید کند.
جدیدترین تکنولوژی شارژ موبایل و سایر وسایل شارژی

در این دستگاه از باتری فسفری استفاده شده است که ضخامت آن حدود چند اتم است و قادر است فرکانس های بسیار پایین و کم حرکات را به الکتریسته تبدیل کند. یکی از محققین این تحقیق می گوید در آینده انسانها تبدیل به منبع تولید انرژی برای شارژ وسایل الکتریکی خواهند شد و قادر خواهند شد با استفاده از حرکات خود و یا هر حرکت از اطراف خود را برای تولید الکتریسته مورد نیاز برای شارژ وسایل شارژی استفاده نمایند. باتری این دستگاه بقدری کوچک است که ممکن است در آینده در داخل لباس جاسازی بشود و از حرکات بدن الکتریسته و نهایتا شارژ مورد نیاز را تامین و تولید کند زیرا این دستگاه از کوچکترین فرکانس اطراف تاثیر می پذیرد به همین دلیل این شارژر بسیار ظریف و بسیار نازک است.

در باتری این شارژر قطب های مثبت و منفی و یا الکترود های مثبت و منفی وجود ندارد بلکه قطب ها و یا الکتروده ها مشابه و هم نام هستند به همین دلیل امکان اتصال التریکی و جرقه و نهایتا خطر آتش سوزی در لباس از بین رفته است. به این ترتیب پوشاک آینده ما شارژر موبایل و یا وسایل قابل شارژ خواهد بود. همچنین این تکنولوژِی در آینده ممکن است با کمک گوشی هوشمند کاربر را قادر سازد که رنگ لباسش را با لمس گوشی به رنگ دلخواه خود قادر سازد.

محققین زیادی در سرتاسر دنیا در تلاشند که دستگاه شارژری را توسعه دهند که بتواند کوچکترین حرکت مکانیکی را تبدیل به جریان الکتریسته نماید اما تاکنون توانسته اند تا فرکانس های 100 هرتزی را به الکتریسته تبدیل نمایند اما وسیله ای که محققان دانشگاه واندربیلت ساخته اند قادر است حرکات مکانیکی کمتر از 10 هرتز را به الکتریسته تبدیل نماید. بدین ترتیب بدن ما می تواند بعنوان یک منبع تولید انرژی الکتریسته با استفاده از حرکاتش باشد که شامل راه رفتن، دویدن، حرکت دست ها و حتی تپش قلب باشد.

تراشه هایی نیز ساخته شده اند که می توانند در کفش تعبیه شده و در هنگام راه رفتن برق تولید کنند و این الکتریسته تولیدی از طریق سیم و یا کابل رابط به گوشی یا حتی تبلت وصل شده و این وسایل را شارژ کنند. این تراشه ها از فناوری ای موسوم به حباب ساز استفاده می کنند. بدین شکل که بین دو صفحه مواد رسانایی قرار گرفته است و صفحه پایینی دارای حفره هایی است که در هنگام فشار حباب تولید می کنند و این حباب ها وقتی که بزرگ می شوند به صفحه بالایی برخورد کرده و بر می گردند و این رفت و برگشت حباب بین دو صفحه منجر به حرکت مایع رسانای بین دو صفحه شده و برق تولید می شود با این روش با راه رفتن می توان 10 وات برق تولید کرد و محققین این فناوری معتقدند که می توان این میزان برق را به 10 کیلوات نیز رساند.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article



 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (1)
ترتیب
فاطیما حیدرزاده کد: 29648

منم از این کفشا دارم عالیه👊👊👊

پاسخ
1399/03/13
ans_result_29648
دلار: 63,185تومانبیت کوین: 62,270 دلار
631850
fa