مودم چیست و بررسی انواع مودم

نویسنده: ترجمه برتر
1398/08/18   17:50
امروزه اینترنت یکی از ارکان زندگی ما شده است و اگر به مدت زمان محدود سرعت اینترنت کم شده یا قطع شود، روز خوبی نخواهیم داشت. آیا تا بحال در مورد نحوه اتصال مودم های وای فای فکر کرده اید؟ یا این که اصلا مودم چیست؟
مودم چیست و بررسی انواع مودم

توجه کنید که روتر یا همان مودم وای فای، تلفن همراه، و همه دستگاه های شبکه خانگی و اداری شما، به وسیله امواج دیجیتال به یکدیگر متصل شده و مودم تنها وسیله ای است که این اتصال را برقرار می کند.


مودم سیگنال های اینترنت را دریافت کرده و برای روتر مشخص و تعریف می شوند که در نهایت اینترنت شما جریان خواهد داشت. شرکت های ارائه دهنده اینترنت، این سیگنال ها را ارسال می کنند. مودم در ابتدا به وب متصل شده و همین عمل در کارایی Wi-Fi مودم خانگی شما تفاوت فاحشی ایجاد می کند.


امروزه مردم دنیا از اینترنت استفاده می کنند و مودم های ADSL رایج ترین مودم هاست. با همه این اوصاف، مودم چیست؟ و چه کارایی هایی دارد و شما به واسطه مودم چگونه می توانید به اینترنت متصل شوید؟ در این مقاله، دستگاه مودم را برای شما تعریف کرده و کارایی آن را مشخص می کنیم.


انواع مودم

مودم دستگاهی است که دستگاه های دیجیتالی را بهم متصل می کند. در واقع مودم فرستنده، سیگنال های دیجیتال را به آنالوگ تبدیل کرده و به آن ها را به گیرنده ارسال کرده و در همین راستا، مودم گیرنده، این نوع سیگنال ها را به دیجیتال تبدیل کرده و ارتباط اینترنت را برقرار می سازد.


انواع مودم شبکه های کامپیوتری

1. مودم های معمولی

2. مودم های ADSL


مودم های معمولی

این نوع مودم ها، پورت RJ-11 دارند که به شبکه تلفنی متصل می شوند. شما با Dial up می توانید به اینترنت متصل شوید. این نوع مودم ها در داخل کامپیوتر قرار می گیرد و کاربر با کابل های RJ-11 با اتصال به شبکه تلفن می تواند به اینترنت متصل شود.


انواع مودم های معمولی

· مودم داخلی (Internal Modem)

· مودم خارجی (External Modem)


مودم داخلی

این نوع مودم ها در داخل کامپیوتر و بر روی مادربرد و اسلات PCI Express قرار می گیرند. دو پورت Phone و Line دارند که تحت عنوان پورت های RJ-11 شناخته می شوند.


مودم خارجی

مودم های خارجی یا همان اکسترنال با پورت های USB اتصال کامپیوتر به اینترنت را فراهم می کنند و پورت RJ-11 دارند.


مودم ADSL

این نوع مودم ها با تکنولوژی ADSL باعث برقراری اینترنت می شوند و مخفف عبارت Asymmetric Digital Subscriber Line است. شما با این نوع مودم می توانید با سرعت بالایی به شبکه تلفن متصل شده و از اینترنت استفاده کنید. می توانید همه نوع فایلی را ارسال و دریافت کنید.


مودم های ADSL در دو نوع کابلی و بی سیم طراحی و تولید می شوند. در این مودم ها پورت RJ-45 تعبیه شده و متناسب با نوع مدل، تعداد پورت ها نیز متفاوت است. این نوع مودم ها با پورت RJ-11 به شبکه تلفن PSTN متصل شده و با پورت وایرلس یا RJ-45 اینترنت را برقرار می کنند.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article



 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
دلار: 63,639تومانبیت کوین: 60,892 دلار
636390
fa